Hakkımızda

Hakkımızda

Enes Makina, 1994 yılında İstanbul’da aerosol dolum ve kapatma makinaları üreterek, Enes Makina İmalat ve Kimya San. Tic. Ltd. Şti. adı altında faaliyetlerine başlamış olup makine üretimi, yedek parça ve servis hizmetlerine devam etmektedir.

 

Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda özel amaçlı makinalar da üretebilen firmamız, siz değerli müşterilerimizin istek ve arzularını yerine getirebilmek için uzman ve deneyimli kadrosuyla size yardımcı olmaktan gurur duyacaktır.

 

Deneyimli ve kendini işine adamış iş gücü ve yönetim kadrosu ve mükemmel referansları ile Enes Makina, Türkiye’de aerosol dolum ve kapatma makinaları üretimi konusunda liderliğini hâlen devam ettirmektedir.

 

Enes Makina, faaliyetlerini daha da geliştirip çeşitlendirerek siz değerli müşterilemizin istek ve beklentilerini karşılamak adına aerosol ve sıvı dolum makinaları üretimi  alanında yurtiçi ve yurtdışı pazarında kendini ispatlayarak emin adımlarla yoluna devam etmiştir. Standart makinaların yanısıra özel tasarlanmış/dizayn edilmiş makinalarda üretebilen Enes Makina, alışılmışın dışında tasarımlara imza atarak müşterilerinin memnuniyetini sağlamıştır.

 

Aerosol sektöründe gerek kalitesi gerekse müşteri memnuniyeti konusunda öncü bir marka olan Enes Makina, sahip olduğu müşteri anlayışı ve değerleri ile yalnızca bir tedarikçi değil, aynı zamanda da çözüm ortağınızdır.